Beigli elé

2012.12.12. 16:24

Lassan véget ér az év, aminek egyik kellemetlen sajátossága, hogy szörnyen hideg van és korán sötétedik, de itt nagyjából vége is a panaszok hosszú sorának. Közben pedig ennél sokkal fontosabb, hogy jön a Karácsony, szinte már idáig érezni a beigli illatát, és jönnek az ajándékok szép sorban amiről persze tudjuk, hogy legalább annyira jó adni, mint kapni, de azért ha mélyen magunkba pillantunk, e sorok írója például ebben már kicsit elbizonytalanodik.

IMG_20121204_105114.jpg

Na de tegyük félre egy kicsit a személyes vallomásokat, mert mégiscsak az edzés van a fókuszban, tricepsz, bicepsz, meg kalóriaégetés. Ennek megfelelően folytatjuk a játékok sorát, a Mikulás már mögöttünk van, nyertek is páran ígéretünkhöz híven (helló, Alexandra, Ingrid, és Júlia) mi meg közben fél szemmel játszunk tovább, ezúttal "Adventi naptárasat", amiből húzhattok újabb meglepetéseket amik vagy könnyebbé vagy kényelmesebbé vagy nemes egyszerűséggel olcsóbbá teszik nálunk a mozgást.

BCF.JPG

Közben persze gondoskodtunk arról, hogy az otthoni béke veszélyeztetése nélkül is invitálhassátok párotokat a Bank Center Fitnessbe, de erről egyelőre nem árulnánk el ilyen direktbe részleteket, inkább ugorjatok le hozzánk, és érdeklődjetek a recepción.

Utána pedig jön az újév, jönnek a fogadások, a vallomások, és a vállalások, amiből adódik is a kérdés: Ti milyen egészséges fogadalommal kezditek az újévet?

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr964959903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása