Nagy napra virradtunk ma reggel, mert végre valahára elkezdődött az a hét, aminek a finishében, pénteken megtartjuk idei nyílt napunkat. Nem is győzzük ezt hangsúlyozni, akkora matricákat tettünk ki a recepciós pultra, hogy szinte a Szabadság tér túlsó végéből látszik, bízunk is benne, hogy minél többen eljöttök majd.

És hogy milyen érveink vannak emellett? Egyrészt ugye elkészült az órarendünk, be is számoltunk róla itt, de azért bemásoljuk még egyszer a képet is, tessék:

ny.jpg

Másrészt pedig elérkezettnek látjuk azt is, hogy megmutassuk, milyen kedvezményekkel várunk Titeket, nézzük is szép sorban:

- 30% a Speedfitnessre: Ugye a nyílt nap már február 28-án elkezdődik egy kedvezményes Speedfitness nappal, amikor 30%-s kedvezménnyel válthattok Speedfitness bérleteket. Ez az egyetlen kedvezményünk, ami két napos, tehát ezen a héten csütörtökön és pénteken is megvásárolható.

- 20% minden bérletre: Anélkül, hogy különösebben magyaráznánk, minden bérletünk árának az ötödét március elsején elengedjük.

- Hozz magaddal új vendéget, és válts magadnak bérletet fél áron: az a már regisztrált vendégünk, aki a nyílt napra egy még nem regisztrált vendéggel érkezik, és utóbbi egy legalább 10 alkalmas bérlet vásárlásával távozik (amire a fenti, 20%-os kedvezmény érvényes), akkor előbbi 50% kedvezménnyel válthatja meg ugyanolyan bérletét.

482488_474286769299807_67935467_n.jpg

Ezeken kívül még készülünk apróságokkal, de tartogassunk azért még egy-két meglepetést péntekre is, mert talán mégiscsak izgalmasabb ott találkozni a játékokkal és egyéb, kizárólag erre a napra kitalált programokkal.

Ne felejtsétek el bejelölni a facebookon, hogy jöttök, és találkozunk pénteken, mi már nagyon izgatottak vagyunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr785102776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása