Októberben Speedfitness!

2012.09.24. 09:48

spf.jpg

Bár a minap már indítottunk egy játékot a Bank Center Fitnessben, arra jutottunk, hogy ha már van egy igazán izgalmas edzésprogramunk, aminek a hatásfokáról ódákat zeng az internet, akkor azt sem hagyjuk ki a buliból! Nem tudod, mi az az EMS technológia? Hallottál már róla, de szeretnéd a saját bőrödön megtapasztalni? Esetleg próbáltad már, és rabul ejtett? Nos, akkor ezt az akciót neked találtuk ki.

Ugyanis újabb felhívást teszünk közzé, és invitálunk mindenkit, aki eddig nem találkozott még a Speedfitness-el, hogy október elsejétől jöjjön le hozzánk (előzetes időpontfoglalást követően), próbálja ki azt ingyenesen, és tudja meg, hogy hogyan lehet 20 percbe hatékonyan belesűríteni egy teljes értékű edzést a technika segítségével.

Ha pedig kifújtátok magatokat, és úgy érzitek, hogy megtaláltátok azt az edzésformát, ami egyszerre elégíti ki az igényeiteket és fér bele egy ebédszünetbe, akkor vásároljatok 10 alkalmas bérletet, hogy mi adhassunk hozzá egy tizenegyediket ajándékba, így szó szerint tucatnyi lehetőségetek nyílik megmozgatni magatokat a Speedfitness segítségével. 

 

Természetesen a már rutinos résztvevőkről sem feledkezünk meg, mert nekik az akció időtartama alatt 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén rögtön 12 alkalmat biztosítunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr274798987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása