Megérkezett a Speedfitness

2012.05.22. 18:28

Miközben a hat hetes diéta fáradalmait pihenjük ki (és élvezzük az elért eredményt a tükörben vagy az utcán, mások tekintetében) és gőzerővel készülünk a május 25-ei nyílt napra, közben azért nem mehetünk el szó nélkül az egyik legnagyobb újításunk, a Speedfitness mellett sem.

Ez az az eszköz, ami egészen új oldalról közelíti meg a testedzést és olyan technológiával egészíti ki az edzőtermek kínálatát, amire eddig senki nem nagyon tett kísérletet, pedig innovációról van itt szó, meg EMS-ről, feszes testről, személyi edzésről, és egyáltalán: a mozgás új formájáról.

De tegyük félre egy pillanatra a kopipéjsztnek ható, de attól még nem kevésbé igaz mondatokat, nézzük kicsit közelebbről magát a gépet. Tehát a speedfitness lényege az elektromos izomstimuláció, ami a különleges ruhának köszönhetően egyenletes impulzusokkal aktiválja izomzatunk 90%-át anélkül, hogy az izületeinket vagy az inakat megterhelné. Ez pedig önmagában nagyszerű ajánlólevél bármilyen edzőgép neve mellé, de azért ne álljunk itt meg.

Az edzés az intenzitásának köszönhetően rövid ideig tart, 20 perc alatt még az is úgy érezheti, hogy egy komoly, egész estés edzésen vett részt, aki amúgy rendszeresen mozog, e sorok írójának például soha még csak nem is ismert izmai dolgoztak mikor kipróbálta a speedfitnesst pedig eddig is tudta, melyik végén kell felemelni a súlyzót és bekapcsolni a futópadot. Éppen ezért az állítható intenzitás miatt ugyanannyira alkalmas a speedfitness azoknak, akik egy intenzív, kiegészítő edzés-programot szeretnének felvenni az eddigi sportok mellé, vagy épp a rendszeres edzés kiváltására, esetleg sérülésből, hosszabb szünetből visszatérve keresnek kielégítő alternatívát.

 

A felújított, és külön erre a célra átalakított helyiségünkben tehát új ajtó nyílik ki és az itt feltüntetett árban egy egész kis pakk szerepel, ami tartalmazza a gép használatát, szakképzett személyi edző közreműködését, törölköző használatot, az edzés elején „aperitifnek” egy izotóniás italt, és levezetésnek egy olyan, az alkalomhoz illő fehérjeturmixot, ami szinte azonnal lebomlik és épül be az izomzatba.

Tehát speedfitnessre fel, higgyétek el, ezt tényleg érezni kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr474532278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása