Anélkül, hogy különösebben pontos részletekbe belemennénk, annyit elújságolunk, hogy a minap valami különös oknál fogva a tavalyi nyílt napunk emléke sejlett fel előttünk minden órájával, játékával, és kedvezményével együtt. Márpedig amikor ilyen mozgalmas képek tárulnak lelki szemeink elé, akkor azért előtör belőlünk is a késztetés, hogy megkeressük a tavaly készült fotókat. Persze manapság már nem kell túldíszített albumokban lapozgatnunk, elég egy könnyedet keresgélnünk itt, a BCF blogján, és máris megtaláljuk azt a fura kódolást, amit ha jó szögben nézünk, és még a megvilágítás is megfelelő, akkor az alábbi indafotó galéria lesz belőle, tessék lássék, így néztünk ki egy évvel ezelőtt.

És ki tudja talán hamarosan, egy új albumban azt is megnézhetjük, hogy egy évvel később hogy nézünk ki újra együtt, egy új nyílt napon :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr255020268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása