Nyílt nap a BC Fitnessben

2013.02.14. 13:40

A tavalyi sikereket nem feledve - ahogy arról már valamivel több, mint említést is tettünk a facebook oldalunkon - 2013 március elsején, pénteken nyílt napot tartunk a Bank Center Fitnessben.

Természetesen a legkülönfélébb óratípusokkal készülünk nektek, és bár kőbe még nem vésnénk az órarendet (ráérünk erre még a jövő hét elején), annyit azért már elárulhatunk, hogy lesz itt nekünk többek között alakformálás, és gerinctorna, zumba, és kettlebell. A teljes listát hamarosan közzétesszük, de addig is szeretnénk, ha mindenki elővenné a naptárát, és március elsején szabaddá tenne néhány órát.

nyn.jpg

Na de persze nem csak azért hívunk Titeket, hogy megnézzétek, mit is jelent a BodyArt, hanem azért is, hogy a különféle játékok és kedvezmények között válogatva akciósan válthassatok nálunk bérleteket, mert ugye ilyenkor két légy van, és egy csapás.

Várunk tehát mindenkit, tessenek kattintgatni, és a barátoknak is szólni, mert remek mulatság lesz ez a március 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr315080287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása