Készülőben egy órarend

2013.02.19. 18:30

Update: a bejegyzést 20-án egy apró változás miatt frissítettük!

Ahogy közeledünk a bűvös március elsejéhez, egyrészt úgy várjuk szélesre tárt karokkal a tavaszt, másrészt pedig úgy készülődünk egyre inkább a nyílt napunkra, ami reményeink szerint egy mozgalmas, bulis, izgalmas nap lesz mindannyiunk számára.

Ennek egyik - a hamarosan megjelenő eseti kedvezményeken, és akciókon kívül - legnagyobb mérföldköve az órarend. Így aztán eljött az a fontos pillanat, hogy megosszuk veletek azt, amit ugyan kőbe még nem véstünk de azért arra már éppen megfelelő, hogy tájékozódjatok egy kicsit, és lássátok, hogyan is képzeljük el a tavaszköszöntő eseményünket.

nyn.jpg

Persze a fent említett akciókkal és kedvezményekkel sem maradunk adósotok, hamarosan minden részletet bemutatunk nektek, úgyhogy figyeljétek árgus szemekkel a blogunkat, a honlapunkat, és ne felejtsetek el az "ott leszekre" kattintani a facebook oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr115092656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása