spf.jpgMiközben a BC Fitness mozgékony kismamáiról készítünk videót (és már alig várjuk a mi kis házi premierünket) csak nem akarnak véget érni a különféle akciók.

Rögtön két kedvezményről is beszámolhatunk, az egyik kifejezetten a Bank Center dolgozóinak szól, akik a "készlet erejéig" (amiről a recepción kaphattok pontosabb tájékoztatást) 30%-os kedvezménnyel válthatják meg a bérleteiteket és belépőiket az egyik legmodernebb, és e sorok írója tapasztalatból mondhatja, leghatékonyabb edzésformára. Egyrészt izgalmas újdonság ez, másrészt pedig tényleg úgy átmozgatja az embert, mintha egyszerre futna a futópadon súlyzókat emelgetve felülések közben.

SAM_0650.JPGAzonban persze azokról sem feledkezünk meg, akik a) nem a Bank Center dolgozói vagy b) a már bejáratott edzésformáik mellé keresnek egy kiegészítő sportágat. Nekik javasoljuk, hogy 10 alkalmas vagy annál nagyobb kondi vagy aerobik bérletük mellé váltsanak négy alkalmas Speedfitness bérletet 18 000-ért, ami annyira kedvező ár, hogy egyszer mindenképp megéri kipróbálni, hátha a négy alkalom végén igazat adtok nekünk abban, hogy ez a Speedfitness valami valóban üdítő újdonság.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr544866101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása