Finishben egy játék

2012.08.15. 14:21

A londoni játékok végéhez érve elsősorban nem győzünk gratulálni a magyar sportolóknak, akik nem csak becsülettel helyt álltak, hanem kétséget kizáróan megmutatták, hogy Magyarországnak a Top10-ben van a helyük az éremtáblázaton.

Másodsorban pedig volt nekünk egy játékunk, méghozzá olimpiás, sportolós, de reményeink szerint ezt Ti pontosan tudjátok, hiszen ennek kapcsán szereztünk egy szép, fehér táblát, még szebb, nem fehér matricákat, és persze az elmaradhatatlan – itt jegyezném meg, hogy egymásba nem is olyan könnyen „összehurkolható” – karikákat is kiragasztottuk.

SAM_0650.JPG

A játékok során arra kértünk Titeket, hogy négy kategóriában mozogjatok, ezt a „becsületkassza” szabályai szerint írjátok fel az említett táblára, és cserébe azok, akik minden típusban felkerülnek a táblára, és legalább ötször felírják magukat, részt vesznek egy sorsoláson.

Az eredmények után örömmel jelentjük, hogy 40 regisztrációval, 39 lefutott kilométerrel, 6013 megmozgatott kilogrammal, 4125 kerékpáron töltött másodperccel, és 6080 elégetett kalóriával könnyebben két játékosunk teljesítette a feladatot, egy további vendégünk pedig karnyújtásnyi távolságba került attól, hogy az ajándékok valamelyikében részesüljön, de higgyétek el nekünk, őt sem engedjük haza üres kézzel, amikor legközelebb hozzánk eljön. Így anélkül, hogy a nyertesek nevét közölnénk, annyit elárulhatunk, hogy gazdára talált egy 4 alkalmas Speedfitness bérlet, egy 10 alkalmas kondi, és egy egyszeri, szabadon választott óratípusra jogosító belépő.

közös kép.jpg

Az érintetteket a recepción fogjuk tájékoztatni legközelebbi látogatásuk alkalmával, szóval készülhetnek a meglepetésre.

Persze a játékoknak ezzel nincs vége, a következő fába vágandó következő fejszén már törjük a fejünket (őrületes képzavar, de talán kibogozható), úgyhogy várunk Titeket vissza!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr134713731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása