Most, hogy már (mikor ezeket a sorokat leírjuk) két arannyal és több ezüst illetve bronzzal is büszkélkedhet a magyar olimpiai csapat, úgy éreztük, ideje nekünk is elindítani a saját játékunkat ami természetesen az ötkarikás programok köré szerveződik.

Ennek megfelelően várunk mindenkit az Olimpia hátralévő napjaiban egy közös akcióra, aminek keretein belül négy kategóriában próbálhatjátok ki magatokat a szokásos edzéseitek során.

közös kép.jpg

A négy kategória az atlétika, a kerékpár, a tánc, és a súlyemelés, amikkel megpróbáltuk a Fitness termünk lehetőségeit teljes egészében lefedni. Nektek csupán annyi a dolgotok, hogy ha lejöttök hozzánk edzeni, akkor egyrészt próbáljátok ki magatokat minden kategóriában, másrészt pedig ne mulasszátok ezt felírni a folyosón erre a célra kihelyezett táblára, mert a résztvevők között ajándékokat sorsolunk ki három tíz alkalmas bérlet és egy négy alkalmas speedfitness bérlet formájában.

És hogy hogyan kerülhettek be ebbe a kalapba? Ha minden kategóriában regisztráltok teljesítményt (atlétikánál távolságot, kerékpárnál időt, súlyemelésnél a megmozgatott súlyok összegét, és táncnál az elégetett kalóriát, amiben az oktatók nyújtanak segítséget) és legalább öt eredménnyel szerepeltek a táblán, máris jó eséllyel pályáztok a Bank Center Fitness olimpikonjai címre és egyúttal bejelentkeztek a kisorsolt ajándékok valamelyikéért.

Tehát nincs más hátra, gyertek hozzánk edzeni, és mutassátok meg egymásnak, hogy mennyire komolyan gondoljátok a kiadós, és változatos mozgást!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr454693845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása