Őszi játék

2012.09.18. 09:15

Itt van az ősz, itt van újra, és ez az idézet egyre inkább könyörtelenül tükrözi a valóságot, de ne csüggedjünk, azért a BC Fitness – ahogy azt már megszokhattátok – csak ilyenkor jön igazán lendületbe.

Ennek megfelelően hirdetünk akciót az október 1 és 7 közötti hétre, ami során egyrészt lenyomjuk a három havi kondibérlet árát egészen 44.900-ig, másrészt pedig külön kedvezménnyel jutalmazzuk azokat, akik rendszeres vendégeink, és az azt megelőző héten a lehető legtöbbször ellátogatnak hozzánk.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy azok, akik az akciós bérlet megvásárlása előtt, szeptember 24 és 30 között ellátogatnak hozzánk, minden egyes látogatásért további 5% kedvezményben részesülnek, és az igazán kitartó vendégeink akár további 40%-ot lefaraghatnak az árból, mert támogatjuk mi a rendszeres testmozgást, és ez nem csak pusztába kiáltott szó, hanem forintosítható akció.

A játék tehát szeptember 24-én indul, és október 1-étől már meg is vehetitek a magatok kedvezményes bérletét, úgyhogy ideje, hogy mindenki előkeresse a szekrényből az edzőruháját, és a nyári, jól megérdemelt pihenés után újra felvegye a kesztyűt a kilók ellen és az egészséges életmódért, gyertek!

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr774785102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása