Szülinapos egy konditerem

2013.01.17. 14:24

montázs_1.jpg

Bizony a BC Fitness eljutott oda is, hogy már két éve a megújult környezetben vár Titeket, aminek a megdolgoztatott karok, lábak, hátak, és mellek tucatjain túl reméljük, Ti is annyira örültök, mint mi.

Rengeteg játékkal, akcióval, és eseménnyel a hátunk mögött különösebben nem állnánk meg elmerengeni a múlton, mert nyakunkon egy egyre kevésbé titokzatos újabb kaland, úgyhogy csak gyorsan megosztjuk az alábbi képet, és felhívjuk a figyelmeteket arra az apró játékra, aminek eredményeként mi egy fényképpel gazdagodunk a facebook oldalunkon és ti pedig egy üdítővel, ami az edzés során elengedhetetlen folyadékpótláshoz jól jöhet.

Tehát fotózzátok le magatokat, és töltsétek fel a nálunk készült képeket a ide, a facebook oldalunkra vagy csak jelöljétek meg a feltöltés során helyszínnek a Bank Center Fitnesst, és jelentkezzetek a recepción a garantált ajándékért.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr335023540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása