Az újévi fogadalmakról

2013.01.04. 11:35

Korábbi bejegyzésünkben volt arról szó, hogy nyakunkon az újév, rögtön a szilveszteri mulatságok kipihenése után jönnek is a fogadalmak és a vállalások, így össze is gyűjtöttünk néhány tippet és tanácsot, hogy ha éppen a rendszeres mozgást, a súlyfelesleg leadását, vagy csak egyszerűen az elszántabb edzést tűztük 2013-as zászlónkra, akkor mégis mire érdemes figyelnünk.

A nagyágyú egy gyors guglizás alapján egyértelműen a Women Health Magazin honlapja, ahol egy-egy célt megjelölve külön edzéstervet és táplálkozási tanácsokat kapunk négy hétre előtte. Választhatunk, hogy szeretnénk némi (5 font), valamennyi (10 font), vagy esetleg egy csomó (20+ font) súlyt leadni, formába szeretnénk lendülni, futásnak erednénk, vagy az elhivatottságunkon szeretnénk még kicsit dolgozni. Érdemes megnézni a különféle opciókat, hasznos tippeket találhatunk az egyes aloldalakon.

A Fitday nevű oldal nem ennyire személyre szabott, inkább csak amolyan csokorba foglalták, hogy miről is szól a rendszeres testmozgás főleg egy kezdő vagy esetleg újrakezdő szemével, de érdemes elolvasni, mert a szempontok (mint a reális célkitűzések, vagy a helyes priorizálás) segíthetnek a helyes hozzáállásban azoknak, akik még mindig a szekrény legalján tartják az edzőcipőjüket.

Na de hogy ne csak jótanácsokkal és tippekkel gazdagodjunk, nézzük az egyik legerősebb motivációs szert, a zenét. Ebben pedig a Huffington Post van segítségünkre, akik a tavalyi évről válogatták össze nekünk az edzések aláfestésének top10-esét Rihanna-val, Muse-zal, és persze a kimaradhatatlan Psy-vel.

Ha pedig már ilyen szerteágazó kitekintést kaptunk az internet és a 2013-as év kezdésének kapcsolatáról, mivel mással is zárhatnánk a mai bejegyzést, mint a 9gag ismét frappáns, bár kevésbé sportos poénjával, sziasztok.

551069_10151207438326840_203061357_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr64997514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása