Zumba Ivett

2013.01.29. 11:52

Szerencsére több olyan oktatónk van, akit a BC Fitness közönségének egyáltalán nem kell bemutatni, és mivel véletlenül sem szeretnénk senkit lehagyni erről a listáról, ezért csak annyit mondunk, hogy Ivett, a Zumba oktatónk mindenképp ebben a kategóriába sorolandó.

DSCF5699.JPG

Ezért vagyunk különösen hálásak neki, hogy nem csak aktívan, programokkal felpezsdítve tartja az amúgy sem egyhangú órákat nálunk, hanem alkalmanként meg is örökíti azokat egy-egy fénykép erejéig, na ezekből láthattok ebben a bejegyzésben példát e sor alatt is, felett is.

DSCF5697.JPG

És ha kedvelitek a rendhagyó Zumba órákat, akkor a mai óra végképp nektek van kitalálva, hiszen 29-én, kedden este hattól Zumba Farsangra várunk Titeket, úgyhogy gyertek, pródáljátok ki Ivett felejthetetlen óráját.

zumbafarsang01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr325050828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása