Hat hét hit és hat

2012.03.29. 16:47

 Ahogy a mellékelt ábra mutatja ott az ablak másik oldalán, vitathatatlanul megérkezett a tavasz még ha időről időre meg is remeg a térde. Ezért ideje, hogy ne csak mozogjunk, hanem további, célirányos lépéseket tegyünk meg a magabiztos tengerparti séták érdekében.

Ennek megfelelően diétába kezdünk, méghozzá nem is akármilyenbe, hanem egy hat hetes kalandba. Persze nem csak magunk miatt tesszük ezt (bár egy kis egészséges táplálkozás még senkinek nem ártott meg) hanem annak érdekében is, hogy aki akar, csatlakozzon hozzánk, hiszen közösen jobbára mégiscsak messzebb jut az ember, mint egymagában.

Tehát várjuk hétfőn a magukban kedvet érző hölgyeket és urakat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban? Nézzük szép sorban:

Először is iratkozzatok fel a recepción ahol ugyan fogunk kérni néhány érzékeny adatot és megkérdezzük azt is, milyen céllal lennétek elégedettek de ezeket bizalmasabban fogjuk kezelni, mint bármilyen félve megsúgott titkot.

Ezeket az adatokat folyamatosan frissítjük, és naplószerűen vezetjük a ti segítségetekkkel, hogy a végén nagyon látványos statisztikákat készíthessünk reményeink szerint mindannyiunk nagy örömére.

Az elvégzett mozgásokat közben feltölthetitek a facebook oldalunkra, hogy mások is lássák, mivel próbáljátok elérni a kívánt célt

Emellett – és ez a lényeg – heti menüt osztunk meg amit személyi edzőink közreműködésével alakítunk ki, hogy megfeleljen az egészséges diéta feltételeinek

Ha minden jól alakul, bízunk benne, hogy a következő hetekben közösen el tudjuk azt érni, hogy ledobjunk magunkról legalább egy mosógépnyi fölösleget de erről később, most az elhatározás ideje van, várunk Titeket hétfőn a recepción!

 További részleteket és egy kis motivációt itt, a facebook eventek között találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr544348289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása