Azt már megszokhattátok, hogy egyik kedvenc bejegyzés műfajunk az összeállítás, így most ismét ehhez nyúlunk, hogy azok, akik a kiadós edzés utáni jóleső fáradtságban este már csak a TV előtt szeretik elütni az időt, gondolkodás nélkül tudjanak válogatni a DVD tárból. Lássuk, melyek a legmenőbb filmek, amik sportoláshoz és bármilyen egyéb mozgásfajtához köthető.

A top5-ös és egyébként pimaszmód szubjektív listánkon arra azért nem vállalkoztunk, hogy még sorrendbe is rakjuk a filmeket, úgyhogy inkább csak nekikezdünk, aztán kommentben úgyis lehet egyet érteni vagy vitába szállni:

Egyrészt persze megkerülhetetlen szereplője minden ilyen listának Forrest Gump aki úgy írta bele magát a pop-kultúrába a védjeggyé nemesült futással, hogy azzal kis túlzással csak Usain Bolt tudta felvenni a versenyt.

Ugyancsak klasszikussá (és valószínűleg milliónyi felhasználó számára csengőhanggá) nemesült film Sylvester Stallone Rocky sorozata, ami a világ egyik legmenőbb dolgává emelte a lépcsőre felfutás intézményét, hogy az utolsó utáni pofonból felállásról ne is beszéljünk.

Harmadik a nemsorrendben sorban egy csapatsport köré épülő mozi, az Any Given Day, ami egy kicsit tükrözi e sorok írójának sport-preferenciáját, de azon túl meg szerepel benne Al Pacino, és ez még mindig inkább sportos, mint a Sebhelyes arcú,

Valamivel békésebb (és fagyottabb) vizekre evezve sokunk gyermekkorának egyik nagy kedvence, a Jég veled ami egyrészt true story, másrészt meg tényleg nagyon vicces, legalábbis emlékeim szerint.

Végezetül pedig ajánljuk a békés esti tévézéshez a lassan szintúgy retro-magasságba eljutó, két részes filmet, ami az akkor még inkább filmező Charlie Sheent is befuttatta. A Nagy Csapat ízig-vérig vígjáték, úgyhogy tessenek ezt is bekérni az akciós DVD pultból a garantált egész estés szórakozás amihez ennyi mozgás után talán még egy kis popcorn sem akkora vétek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr165010510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NagyRe 2013.02.07. 12:06:10

Azért a felsorolásba még betenném a Jégi dicsőségünket, vagy a Billy Eliotot...:) Az utóbbi az nekem régi kedvenc sírós filmem, az előbbi pedig új kedvenc röhögős..:) Műkorcsolya és balett...Egyébként mostanság én nem filmezni szoktam a TV előtt, hanem mióta a barátom vett egy ilyen okos TV-t, amin egy ilyen komplett fitness program, azóta a Samsung a személyi edzőm:)Ezt ismeritek?
süti beállítások módosítása