Webkettesedik a BC Fitness

2011.08.31. 13:25

Itt van az ősz, itt van újra - mondhatnánk, ha nem a csapból is ez folyna. De mindenesetre valóban megérkezett a szeptember, bár meteorológus legyen a talpán, aki naptár nélkül észreveszi a különbséget a tegnapi, és a mai nap között. Nálunk azonban a változás szemmel láthatóbb, hiszen a mai délelőttre, a kvázi idény kezdetére időzítettük ennek a blognak az elindítását, amit reméljük, örömmel fogadtok, és később érdeklődéssel látogattok majd. De hogy mit is tervezünk ide, azzal a tovább mögöttig várunk, addig is lelkesítsen minket Rocky, mert ennél kevés jobb, klasszikussá nemesült montázs van a testmozgásról.

Persze bízunk benne, hogy magát a Bank Center Fitnesst keveseknek kell bemutatni, de talán még azok között a veterán teremlátogatók között is akad olyan, akinek érdekességgel fogunk tudni szolgálni, akik ezer éve a vendégeink. Tehát arra jutottunk, hogy ha már úgyis folyton zajlik nálunk az élet, akkor miért ne alakítanánk ki egy olyan felületet, ahol ezeket meg is tudjuk veletek osztani, és ahol kommentben Ti is elmondhatjátok, hogyan éreztétek magatokat, és hogy egyébként pedig miről szeretnétek többet megtudni.

Az tiszta sor, hogy facebook nélkül ma már a legnagyobbak is csak félkarú óriások, ezért itt vagy ha egy kicsit elnéztek jobbra, minket is elérhettek, de lássuk be, ott egy kicsit szűkös a (hogy stílusosak legyünk) mozgástér. Pedig azt talán már Ti is tudjátok, hogy programban, felszerelésben, és eseményben hiány nincs, szóval írni van miről, mesélni van mit, bemutatni meg aztán végképp.

Tehát aki az ősz beköszöntével szögre akasztotta a strandpapucsát, feltöltötte a fényképeit a nyaralás 2011 mappába, és újra munkába állt, annak ajánljuk a következő bejegyzéseinket, mert természetesen nem csak érdekességekkel, és beszámolókkal várunk Titeket, hanem hasznos információkkal is arról, hogy például miért is jó a zumba, mi a mozgás és az egészséges életmód hatása a mindennapjainkra, és hogy úgy általában mi zajlik az alagsorban, a lépcső alján balra.

Azoknak pedig, akik először a számítógép biztonságában látogatnak el hozzánk, külön sorozattal készülünk, hogy bemutassuk, mit is jelent szinte nulláról elkezdeni építkezni, mert hiszünk abban, hogy csak a kezdet nehéz, utána már megy minden, mint a spinning-kerék.

Bízunk benne, hogy egy hosszú életű, olvasmányos és érdekes blogba kezdünk bele, várunk Titeket vissza ide is, és persze az edzőterembe is, egyelőre most búcsúzunk ha nem is Rockyval de egy majdnem olyan erős versenyzővel:

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr613193002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása