Merre tovább, BCTV?

2013.01.25. 17:30

közös kép.jpg

Talán már megszokhattátok az elmúlt hónapokban, hogy előszeretettel tartjuk a hüvelykujjunkat egy kamera REC gombján, hogy reményeik szerint egyre jobb minőségű és izgalmasabb videóspotokkal csináljunk nektek kedvet a mozgáshoz.

Ennek legutóbbi állomása a Kismama torna volt, de azelőtt is készültek már adások, csokorba is gyűjtöttük őket, és  közel 700 megtekintés arra enged minket következtetni, hogy  kíváncsiak vagytok arra, ami a kamera fókuszába kerül.

És mivel számunkra természetesen csak a Ti véleményetek számít, ezért hozzátok fordulunk kérdő tekintettel: Merre tovább BCTV?

Ugyanis örömmel folytatnánk az újabb és újabb mozgásformák bemutatását, azonban szeretnénk két legyet (vagy angolosok kedvéért két madarat) elintézni egy füst alatt a teljes képzavar kedvéért és célirányos azt kapnánk lencsevégre, ami Titeket a legjobban érdekel. Így aztán nincs más hátra, elő a bal klikkekkel, irány szavazni!

Merre tovább, BCTV?
Spinning
Alakformáló
BodyART
Pilates
Create your own poll

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr785043599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása