Previously on BCTV

2012.10.15. 18:58

Hamarosan ismét videót készítünk, addig is egy rövid gyorstalpalót osztunk meg veletek. Az elmúlt hónapokban ezeket a felvételeket készítettük nektek, reméljük, örömmel fogadtátok őket.

A sort kedvenc Valinkkal, pontosabban Walival kezdjük, akinek a Kangoo órái messze földön híresek és nem csak a hangfalak erejétől. Ugrálás, zene, semmi fölösleges sallang:

Bernit is a kamera fókuszába vettük korábban, aki a gerincgimnasztikáról mesélt, érdemes meghallgatni, mert például e sorok írója biztos benne, hogy sokkal könnyebben intézné a nagybevásárlást, ha Berni óráira ellátogatna:

 

Ezt megelőzően általános témákat szerettünk volna körbejárni Bede Peti közreműködésével, aki személyi edzőként nem csak azért felel, hogy elérjük a lapos has / széles váll / kigyúrt izmok valamelyikét, hanem arra is ügyel, hogy az egész folyamatot sérülés nélkül megússzuk, amiért őszintén szólva nem tudunk elég hálásak lenni neki:

És az első, már legporosabb videónk is a személyi edzőhöz köthető, így minden hosszasabb magyarázkodás nélkül jöjjön Bede Peti 2, visszafele számolva:

Most pedig készítsétek a like-oló és megosztó kattintásokat, mert hamarosan újra felvesszük a videókészítős fonalat és közben egy kicsit azért abban bízunk, hogy szükségét érzitek majd ezeknek a képességeknek a gyakorlását.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr364850424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása