Itt a farsang, áll a bál!

2012.02.06. 17:58

 Miközben bízunk benne, hogy mindenki a poros képeket keresgli a fiók alján - ahogy arra előző bejgyezésünkben kértünk titeket -, azért arról is beszámolunk, hogy hamarosan itt van a farsang. Ennek részleteibe csak azért nem mennénk bele, mert valószínűleg mindannyian voltunk általános iskolások, és ott szinte kötelező volt minden fiúnak egyszer kémnek, és minden lánynak egyszer macskának öltözni. A lényeg, hogy jó időre megtanultuk: beöltözni legalább annyira menő, mint amennyire vicces, és most tegye mindenki a szívére a kezét, és mondja azt, hogy a benne lakozó nyolc éves nem sírja vissza a február végi, tanítás utáni zsúrokat. Na ugye.

Ezért azt találtuk ki, hogy ha már van rá terünk, kicsit feldobunk egy amúgy sem unalmas napot a BC Fitnessben, és szervezünk egy farsangi mulatságot. Persze a középpontban továbbra is az aznapi órák állnak majd FEBRUÉR 25-ÉN is, de ezekre mindenkit jelmezben várunk. Persze nem erőszak a disznótor, aki ragaszkodik a jól bevált ujjatlan pólójához, azt sem fordítjuk vissza a bejáratnál. Viszont aki csatlakozik a jelmezbálhoz, ezen a  napon ingyen látogathat el hozzánk. Persze tegyük hozzá gyorsan, hogy egy szilveszterről megmaradt, led-lámpás ördögszarv még nem jelmez, és bár senkitől nem várjuk el, hogy egész alakos poliészter-dinoszauruszként jelenjen meg, azért a jogot fenntartjuk magunknak, hogy eldöntsük, mi számít rendes, teljes értékű jelmeznek.

Úgyhogy várjuk a kreatív ötleteket, és a még kreatívabb megvalósításokat. Amíg pedig töprengtek, addig is nézzetek le hozzánk egy kiadós edzésre, hátha épp a futópadon rohan meg titeket az ihlet.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr204072407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása