Bede Peti után Bernivel folytatjuk a BCTV adását, hamarosan közelebbről is megnézhetitek, hogy milyen is az a gerinctorna. Már csak néhány apró simítás, néhány apró – reményeink szerint pozitív – biccentés hiányzik, és újra meghódítjuk a youtube-ot. Vagy ha azt azért nem is, de megosztjuk veletek, hogy mire is jó ez az óratípus.

De közben nem vennénk a szívünkre, ha munkaidőn kívüli üres perceitekben minden olvasgatnivaló nélkül maradnátok. Úgyhogy nézzük meg kicsit közelebbről az egyik legújabb projectünket (a szemfülesek már sejthetik miről van szó), ami sokban hasonlít ehhez az egyébként rettentő vicces videóhoz:

Mert mialatt nem feledkezünk meg a szöveges bejegyzésekről sem, szeretnénk tovább dolgozni azon, hogy minél színesebb bár lehetőleg annál kevésbé szagosabb tartalmat osszunk meg veletek, ezért úgynevezett Stop-Motion videó készítésébe kezdtünk. Fogadjátok tehát szeretettel... Na itt már bajban vagyunk, így rögtön két kéréssel fordulunk hozzátok:

Írjátok meg nekünk, hogy szerintetek mi a legtalálóbb név a képeken látható figurának, és hogy milyen mozgásokra vagytok kíváncsiak. Persze ha lehet, légyszi hadd ne kelljen makett spinning biciklit fabrikálnunk Éder-mester módra, de egyébként bármit kérhettek akár kommentben, akár mailben, és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr844325581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása