Diéta a'la BCF

2012.04.12. 10:28

Már javában tart a múlt héten kezdődött hat hetes diétánk, az első kilókat már le is ráztuk magunkról. A kitartásunk pedig nem hogy nem lankad, de egyre inkább csak duzzad az önbizalomtól. Így az első tapasztalatoktól megtáltosodva arra biztatunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, még egyáltalán nem késő egy kicsit formába lendülni a nyári hónapokra vagy egyáltalán csak egy kicsit jobban, tudatosabban odafigyelni az étkezésünkre. Azoknak pedig, akik már megtették az első lépést, és az alább is olvasható menühöz tartják magukat, csak további kitartást kívánunk, és arra külön bátorítjuk őket, hogy a kommentek között osszák meg velünk első tapasztalataikat.

De közben ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egyrészt volt nekünk egy kellemesen súlytalan hangulatban telt április elsejénk amit rögtön, csak a vicc kedvéért másodikának hívtak és egy húsvétunk, ami ugyan annyira nem volt vicces a minuszok visszaköszönésével, de ebből azért nálunk, a BC Fitnessben vajmi keveset észlelhettetek. Bízunk benne, hogy jól éreztétek magatokat, és várjátok már, hogy legközelebb mivel rukkol elő a kis csapatunk. Mert a programok sora még egyáltalán nem ér véget, de inkább ne szaladjunk előre az időben, hanem nézzük meg, hogy mit javaslunk nektek diéta címszó alatt a hét hátralevő részére. Ha pedig kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal az info@bcfitness.hu e-mail címen, mert személyi edzőink, óratartóink, és úgy általában mi magunk szívesen válaszolunk kérdéseitekre ha csak ez tart vissza titeket attól, hogy csatlakozzatok hozzánk.

Íme a menü:

2.hèt - Csütörtök

Reggeli: 1szelet lenmagos kenyér + gépsonka + paradicsom
Tízórai: 1db alma
Ebéd: zöldborsó főzelék vagy répafőzelék
Uzsonna: maroknyi kesudió 
Vacsora: párolt brokkoli

2.hét - Péntek

Reggeli: sonka + 2db kemény tojás fehérje
Tízórai: répa + karalábé
Ebèd: spárgakrémleves 
Uzsonna: 1db banán
Vacsora: saláta öntet nélkül

2.hét - Szombat

Reggeli: 2db kemény tojásfehèrje + sonka +uborka
Tízórai: 1db banán
Ebéd: spenót főzelék 
Uzsonna: 1db alma
Vacsora: roston csirke + saláta

2.hét - Vasárnap

Reggeli: müzli + tej vagy 100%-os gyümölcslé
Tízórai: marék mandula + egy alma
Ebèd: karalábé leves
Uzsonna: banán
Vacsora: natúr hal + saláta

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr184387558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása