Speedfitness a BC Fitnessben

2012.05.18. 08:15

A Bank Center Fitness életében újabb mérföldkőhöz érkeztünk, ráadásul ezt most tényleg a a saját bőrötökön érezhetitek egészen pontosan hétfőtől, május 21-étől. Mert az eddigi szolgáltatásainkat kiegészítettük egy igazi újdonsággal, a Speedfitness-szel, amiről talán az alábbi videó többet tud egyelőre mondani mint mi magunk, nézzük is meg együtt.

Tehát a lényeg, hogy az EMS technológiának köszönhetően rengeteg időt spórolhatunk meg vagy megfordítva az egyenletet, ugyanannyi idő alatt nagyobb eredményt érhetünk. Mivel elég újszerű edzésformáról van szó, amit tiszta sor, hogy kicsit kétkedve fogad az ember, ezért első körben, bevezető áron próbálhatjátok ki, nézzetek körbe errefelé ha kíváncsiak vagytok a speedfitness díjára.

De ha még emlékeztek az alábbi szőkeségre, és inkább néznétek egy első, európai fecskét, aki A-ból B-be elrepül egy kókuszdióval a lábán, akkor látogassatok vissza hozzánk, és saját videóban válaszoljuk meg a felmerülő kérdéseiteket, amiket egyébként alább kommentben fel is tehettek nekünk.

Eztán pedig már nincs más hátra, mint hogy elektromos izomstimulációra fel, irány az edzés, aztán pedig meséljétek el milyen volt, hogy mások is kedvet kaphassanak ahhoz a rendszeres 20 perchez, amivel az alak formálódik, a test revitalizálódik, a szellem pedig nyugodtan hátradől, és élvezi az eredményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bcfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr464523681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása